J. Lo započela desetodnevni izazov bez šećera i ugljikohidrata. Evo kako izgleda nakon četvrtog dana – Herbalife proizvodi i sve što želite znati o njima | Herbalife Nutrition Nezavisni Član
Herbalife proizvodi i sve što želite znati o njima | Herbalife Nutrition Nezavisni Član
NASLOVNA

J. Lo započela desetodnevni izazov bez šećera i ugljikohidrata. Evo kako izgleda nakon četvrtog dana

J. Lo polako se približava kraju izazova, a pogledajte kako se njezino tijelo mijenja.

Jennifer Lopez i njezin dečko Alex izazvali su svoje fanove na 10 dana bez šećera i sa smanjenim unosom ugljikohidrata. Sada je objavila fotografiju svog tijela nakon 4 dana – i pogledajte! Priznajemo da joj se trbušnjaci itekako i ocrtavaju.

Iako to nije samo rezultat ta zadnja četiri dana, izbacivanje šećera ima veliki utjecaj na liniju i zadržavanje vode u tijelu. 

“Četvrti dan i osjećam se…malo bolje. Tko je sa mnom?”, napisala je glumica i pjevačica u opis fotografije. Pokazala je fanovima i primjere obroka koje jede dok je na izazovu pa je tako objavila fotku ‘azijske posude’ s avokadom, prokulicama, paprikom, krastavcima, karfiolom i tunom.

https://www.instagram.com/p/BpsVrpugg47/?utm_source=ig_embed

Priznala je i da joj izazov ne ide baš kako je očekivala: “Dakle, izgleda da smo, kada ne jedemo šećer i ugljikohidrate, užasno gladni cijelo vrijeme. Tako da trenutno pokušavamo osmislitit puno “zdravih grickalica“.

Slavna glumica poznata je po svojoj besprijekornoj liniji, a za to je zaslužno redovito treniranje u teretani te pravilna prehrana.

Pročitajte još: