Besplatni fitness: 4 načina da pronađete besplatni trening – Herbalife proizvodi i sve što želite znati o njima | Herbalife Nutrition Nezavisni Član
Herbalife proizvodi i sve što želite znati o njima | Herbalife Nutrition Nezavisni Član
NASLOVNASAVJETI

Besplatni fitness: 4 načina da pronađete besplatni trening

Zanima Vas besplatni fitness? Imate mali budžet, ali biste ipak htjeli doći u formu ove godine? Ako je odgovor DA, onda imamo četiri besplatnih fitness rješenja za vas!

Mnogi započinju godinu sa velikim ciljevima u fitnessu – planiraju se učlaniti u teretanu ili se konačno odluče kupiti najmodernije sprave za fitness o kojima su sanjali. I onda… zov realnosti. Računi za kućanstvo ili neplanirani troškovi postaju prepreka na putu ostvarenja fitness ciljeva prije nego ste uopće krenuli na taj put! Ako ste se i Vi našli u situaciji u kojoj fitness pada na dno liste prioriteta zbog budžeta, znajte da niste jedini. Zato ćemo Vam mi dati nekoliko mogućnosti za besplatni fitness tako da ove godine možete doći u formu, ma koliko mali budžet imali.

Saznajte što je dostupno

Ljudi često nisu svjesni besplatnih mogućnosti fitnessa u njihovom kvartu. Uz malo istraživanja i vi možete pronaći besplatne aktivnosti koje su malo uzbudljivije od trčanja u parku – što ne znači da trčanje nije dobro! Nemojte dozvoliti da nedostatak novaca bude razlog ne-ostvarenja vaših fitness odluka u 2014. godini. Postoje mnogi načini za jeftini ili besplatni trening – samo morate biti kreativni. Sve što trebate je usredotočenost na nagradu i volja!

Najbolja mjesta za besplatni fitness

Besplatni fitness na poslu

Mnoge tvrtke investiraju u dobrobit zaposlenika i danas nude wellness programe. Ipak im je isplativije imati sretne i zdrave zaposlenike tijekom cijele godine. Ako niste sigurni što vaše radno mjesto nudi u smislu wellnessa, kontaktirajte odjel ljudskih resursa – možda ćete se ugodno iznenaditi, pošto brojne tvrtke nude povrat dijela ili svog novca potrošenoga na članarinu u lokalnoj teretani. Ili, ako možete okupiti grupicu kolega, vjerojatno ćete moći ispregovarati grupni popust u lokalnoj teretani – pokušajte potražiti pomoć kolega iz ljudskih resursa.

Neke tvrtke imaju i vlastitu teretanu. Ako ste jedan od sretnika koji rade u takvoj tvrtki, onda imate ključ za besplatni fitness! Neke od najčešćih isprika za nekorištenje teretane u firmi su: želja da se ne znojite u uredu, želja da ne vježbate pred kolegama i manjak vremena.

Besplatni fitness u lokalnoj zajednici

Postoje brojna mjesta u mjesnim zajednicama koja nude jeftine ili čak besplatne fitness aktivnosti. Samo morate izdvojiti malo vremena i potražiti ih. Potražite na lokalnim web stranicama, pučkom učilištu, ili u lokalnom parku i iznenaditi ćete se kad vidite koliko besplatnih ili jeftinih satova fitnessa, plesa i kampova ima u okolici. Nedavno smo napravili malo lokalno istraživanje i odlučili pokrenuti besplatni fitness Fit Kamp!

Mnogi parkovi sada nude javnosti besplatnu opremu za vanjske aktivnosti. To Vam je super način da dodate malo vježbi snage u šetnju ili trčanje. Preporučujem da pronađete prijatelja koji će se sa vama upustiti u avanturu. I, upamtite da je druženje sa prijateljima u dugoj šetnji zdravija i jeftinija alternativa od druženja u kafiću!

Mislim da vam ovo dokazuje da, uz malo istraživanja, nije problem pronaći nekoliko mogućnosti za besplatni fitness kako bi ostvarili vaše fitness ciljeve, čak i kad niste pri novcu.

Besplatni fitness sa tehnologijom

Ako želite vježbati u udobnosti vašeg doma, imate sreće jer je nova tehnologija nevjerojatna! Dani kada ste morali sakupljati hrpe VHS-ova i DVD-ova, koji vam odmah dosade, odavno su zaboravljeni. Sada samo morate uključiti kompjuter ili mobitel i početi vježbati. Otvara vam se svijet mogućnosti pokraj brojnih aplikacija i stranica na kojima možete pratiti potrošnju kalorija, planirati obroke i pratiti vrijeme vježbanja.

Besplatni Fit Kamp

Ako se nalazite u Zagrebu ili Velikoj Gorici, nudimo Vam besplatni trening jednom tjedno u Vašem gradu. Jedino što je potrebno tenisice za trening, sportska odjeća i pozitivan stav. Ukoliko nam se želite priključiti ispunite prijavu za Fit Kamp.

[contact-form-7 id=”330″ title=”Fit kamp”]