Mršavite uz zdrav doručak – Herbalife proizvodi i sve što želite znati o njima | Herbalife Nutrition Nezavisni Član
Herbalife proizvodi i sve što želite znati o njima | Herbalife Nutrition Nezavisni Član
MRŠAVLJENJENASLOVNASAVJETI

Mršavite uz zdrav doručak

Iako je tijelo tijekom noći iskoristilo građevne materijale za svoju regeneraciju, ujutro možda nećete osjećati  odmah glad ili žeđ. Stoga ujutro tijelo treba nutrijente umjesto jednostavnih ugljikohidrata koji se pretvaraju u šećer čim ih probavite. Povišenje šećera je uzrok mnogih zdravstvenih poteškoća kao što su prekomjerni inzulin koji šećer iz krvi pretvara u masnoću i osjećate glad i potrebu za ugljičnim hidratima. Prekomjerna količina ugljikohidrata prisiljava gušteraču da neprestano radi pod prevelikim opterećenjem. To je jedan od najčešćih razloga nastanka dijabetesa.

ZDRAV DORUČAK

Osnova zdravog mršavljenja je dati tijelu kad se probudi potrebne nutrijente (ne kalorije) da bi moglo imati dovoljno energije i smanjiti potrebu za hranom koja je uglavnom posljedica loših prehrambenih navika.

Za koga je?

Ovaj program je za svakoga – naglašava važnost odabira pravih namirnica i kako pogrešan doručak može imati loš utjecaj na svakodnevnu i dugoročnu prehranu.

Kako Smršaviti | Portal Zdravih Navika Vam preporuča da stvorite dobre navike zdravog doručka:

  1. Uz jutrarnju kavu složite 2 dl napitka Thermojetics biljni napitka za povećanje energije u organizmu i aloa-vera za više hidratacije.  Kako Termojetics biljni napitak sadrži i kofein, može zamijeniti kavu potpuno.
  2. Kao prvi obrok složite napitak Formula 1 koja sadrži 114 nutrijenta potrebih tijelu da normalno funkcionira.

Ukoliko želite bolje rezultate možete zamijeniti i večeru sa napitkom Formula 1 i piti kroz dan još 1-2 napitka Termojetics napitka i aloa vera. Svoj zdravi doručak možete naručiti OVDJE.

Prednosti planiranja dobrog doručka su činjenica da znate pravilno započeti dan i već ujutro unijeti u svoj organizam vrijedne nutrijente.

I ne zaboravite pitati “Jeste li popili svoj shake danas?”

Ovaj proizvod nije namijenjen za dijagnosticiranje, liječenje, izlječenje niti prevenciju ni jedne bolesti.