Herbalife Nutrition Immune Booster – pametna prehrana za vaše tijelo – Herbalife proizvodi i sve što želite znati o njima | Herbalife Nutrition Nezavisni Član
Herbalife proizvodi i sve što želite znati o njima | Herbalife Nutrition Nezavisni Član
NASLOVNASAVJETI

Herbalife Nutrition Immune Booster – pametna prehrana za vaše tijelo

Normalna funkcija imunološkog sustava važna je za zaštitu od npr. raznih virusa, bakterija i drugih uzročnika bolesti, a uravnotežena prehrana u kombinaciji s aktivnim načinom života, doprinosi njegovom optimalnom radu.

Prehrana bogata voćem i povrćem važan je čimbenik u održavanju normalne funkcije imuniteta. Te namirnice nisu samo bogat izvor antioksidansa1, već mnogi od tih esencijalnih nutrijenata neposredno djeluju i na naš imunološki sustav2. Nažalost, prema Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji (WHO) čak 75% svjetskog stanovništva ne konzumira dovoljno voća i povrća3. Iako je uravnotežena prehrana nezamjenjiva za dobrobit organizma, uzimanje dodataka prehrani s ključnim vitaminima i mineralima koji doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava, poput vitamina A, C, D i B12 te željeza, cinka, selena i bakra, može pomoći u održavanju dobre funkcije imuniteta.

Zašto odabrati Immune booster?

Vitamini C i D + selen i cink – sve u jednom proizvodu

Novi Herbalife Nutrition Immune Booster dodatak prehrani u prahu savršeno je rješenje za dodatnu dnevnu dozu ključnih vitamina i minerala koji podržavaju naš imunološki sustav.

Immune Booster sadrži znanstveno dokazani sastojak na bazi sušenog kvasca EpiCor®, koji je vodeći cjeloviti fermentat u svijetu, te pažljivo formuliranu mješavinu vitamina C, vitamina D, selena i cinka koji doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava. Vitamin C, cink i selen također doprinose zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Osvježavajućeg okusa bobičastog voća, Immune Booster dolazi u pakiranju od 10 praktičnih vrećica s prahom kako biste i u pokretu mogli podržati svoj imunitet. Prikladan je za vegetarijansku prehranu. Učinite Immune Booster dijelom vašeg dnevnog rituala, održavajte svoj imunitet na optimalnoj razini i otkrijte svoje najbolje izdanje. I ne zaboravite – dodaci prehrani su namijenjeni za dopunu prehrane i nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

1 Vitamin C/vitamin E/selen/bakar doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa

2 Bakar/folat/selen/vitamin A/vitamin B12/cink/vitamin C/željezo/vitamin B6/vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava. EFSA Journal 2009;7(9):1211

3 WHO Proizvod je dostupan isključivo putem Herbalife Neovisnih Članova.